facebook noscript image
 

Ποιο ποντίκι ZeroGround είναι το κατάλληλο για ‘σένα;

Ποιο ποντίκι ZeroGround είναι το κατάλληλο για ‘σένα;

Κοιτώντας τη γκάμα gaming ποντικιών της ZeroGround, είναι απολύτως λογικό να βρεθείς σε αδιέξοδο: οι προτάσεις πολλές (μιλάμε για διψήφιο αριθμό πλέον) και όλες άκρως εντυπωσιακές. Ποια είναι η καταλληλότερη για ‘σένα όμως; Κάθε gamer είναι απολύτως λογικό πως θα έχει και διαφορετικές απαιτήσεις ή αν προτιμάς, διαφορετικές προτεραιότητες. Δε γίνεται όλοι να βολεύονται με το ίδιο mouse. Έλα να δούμε μαζί τι είναι πιο σημαντικό για εσένα, προκειμένου να καταλήξουμε στο ποντίκι που θα επιλέξεις.

Αν είσαι αριστερόχειρας

Αν το «καλό» σου χέρι είναι το αριστερό, τότε θα πρέπει να επενδύσεις σε ένα ποντίκι με το σωστό design. Στη γκάμα της ZeroGround θα βρεις πέντε μοντέλα με αμφιδέξιο σχεδιασμό, ικανά να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αριστερού σου χεριού. Τι σημαίνει αυτό; Πως το συμμετρικό τους σχήμα, τα καθιστά κατάλληλα για χρήση τόσο με το αριστερό, όσο και με το δεξί χέρι.

Δες τα: Saigo 2.0, Hasiba 3.0Kaito 2.0 και Kimura 3.0

Αν θες ελαφρύ μοντέλο

Το βάρος του ποντικιού παίζει τεράστιο ρόλο στην εμπειρία gameplay που απολαμβάνεις. Ένα ελαφρύ mouse προβάλλει ελάχιστη αντίσταση με την κίνησή του να γίνεται άκοπα και χωρίς καμία δυσκολία. Οι παίκτες που υιοθετούν έντονο στυλ παιχνιδιού με αρκετά τινάγματα του ποντικιού τους, αν μη τι άλλο θα επωφεληθούν από μία πρόταση που θα είναι… του χεριού τους.

Δες τα: Harado 2.0, Soriin ProKimura 3.0

Αν προτιμάς ασύρματη σύνδεση

Τα ασύρματα gaming ποντίκια κερδίζουν διαρκώς έδαφος σε σχέση με τα ενσύρματα μοντέλα. Όντας σε θέση να προσφέρουν εξίσου εντυπωσιακές επιδόσεις, θα σε γλιτώσουν από τον βραχνά των καλωδίων, κρατώντας παράλληλα το γραφείο σου καθαρό και τακτοποιημένο. Πρόσθεσε σε αυτό και την ελευθερία κινήσεων και δες τίποτα παραπάνω στο παιχνίδι σου.

Δες τα: Hasiba 3.0Kimura 3.0

Αν παίζεις με υψηλή ευαισθησία

Ένας μεγάλος αριθμός παικτών, επιλέγει ρύθμιση με υψηλή ευαισθησία για το ποντίκι του. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι πίσω από αυτή την απόφαση. Κάποιοι επιζητούν την αμεσότητα που προσφέρουν τα υψηλά DPI στις κινήσεις τους -ιδίως όταν μιλάμε για RTS ή battle royale. Άλλοι απλά έχουν περιορισμένο διαθέσιμο χώρο στο γραφείο τους. Όπως και να ‘χει, το αποτέλεσμα μετράει.

Δες τα: Hasiba 3.0, Kimura 3.0, Soriin Pro, Saigo 2.0, Kennyo 2.0, Harado 2.0

Αν έχεις μεγάλο χέρι

Το α και το ω σε ένα ποντίκι είναι η εφαρμογή του, το να «κάθεται» καλά στο χέρι του παίκτη. Με βάση αυτό λοιπόν, τα μεγάλα χέρια συνιστούν πρόκληση, αφού απαιτούν αντίστοιχα μεγάλα ποντίκια. Αν η παλάμη σου έχει πλάτος πάνω από 10 εκατ. και το μήκος από τη βάση του χεριού μέχρι την άκρη του μεσαίου δάχτυλου ξεπερνά τα 20 εκατ. τότε χρειάζεσαι… XL «όπλο».

Δες τα: Daito, Soriin Pro, Harado 2.0Saigo 2.0

Αν έχεις μικρό χέρι

Τι γίνεται όμως αν ανήκεις στην ακριβώς αντίθετη κατηγορία; Αν το χέρι σου δηλαδή είναι μικρό σε διαστάσεις με αποτέλεσμα να μη βολεύεσαι καθόλου με τα μεγάλα ποντίκια; Εκεί θα χρειαστείς ένα μικρό και ευέλικτο μοντέλο που θα σου χαρίσει άψογο κράτημα και θα σου δώσει μία άριστη εμπειρία ελέγχου. Συν τοις άλλοις θα καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο στο γραφείο σου ενώ θα είναι και άνετο στη μεταφορά.

Δες τα: Hasiba 3.0, Hattori 3.0, Horio 2.0, Kaito 2.0Soriin

Αν χρησιμοποιείς πολλά πλήκτρα

Η λογική λέει πως όσα περισσότερα πλήκτρα έχει ένα gaming ποντίκι, τόσο το καλύτερο. Αρκεί φυσικά να τα χρησιμοποιείς στο παιχνίδι σου. Στη γκάμα ποντικιών της ZeroGround πάντως θα βρεις μοντέλα με πραγματικά μεγάλο αριθμό πλήκτρων -τα οποία μάλιστα θα έχεις τη δυνατότητα να προγραμματίσεις όπως εσύ θες μέσα από το συνοδευτικό λογισμικό που θα κατεβάσεις από το site.

Δες τα: Hasiba 3.0, Kaito 2.0, Kennyo 2.0, Kimura 3.0