Διάλεξε γλώσσα:

Kojima

  • Λειτουργία δόνησης
  • Συμβατό με PC και PS4
  • Touchpad
  • Plug & play
Κωδικός προϊόντος(SKU): 220041

Με touchpad και ενσωματωμένο ηχείο

Το Kojima διαθέτει όλα όσα χρειάζεσαι για μία ολοκληρωμένη εμπειρία gameplay σε PC και PS4. Είναι εξοπλισμένο με touchpad, πλήκτρο PS και ενσωματωμένο ηχείο, έτσι ώστε να έχεις τον πλήρη έλεγχο στα χέρια σου, ό,τι παιχνίδι κι αν παίζεις.

ZeroGround Kojima 1

Νιώσε την ένταση του παιχνιδιού

Τα διπλά μοτέρ κραδασμών προσφέρουν ενισχυμένη δόνηση στο χειριστήριο τη στιγμή που πρέπει, κάνοντας κάθε εμπειρία gameplay ακόμα πιο έντονη, ανεξαρτήτως του τίτλου που παίζεις.

ZeroGround Kojima 2
ZeroGround Kojima 3

[ Plug & play ]

Το Kojima δε χρειάζεται πρόγραμμα οδήγησης και πολύπλοκες ρυθμίσεις για να λειτουργήσει: αρκεί να το συνδέσεις στο σύστημα ή την κονσόλα σου και θα είσαι έτοιμος να το χρησιμοποιήσεις.

ZeroGround Kojima 4

[ Άνετο κράτημα ]

Ο σχεδιασμός του Kojima σε συνδυασμό με τη στιβαρή ποιότητα κατασκευής του, του εξασφαλίζουν σταθερό κράτημα για την πιο άνετη εμπειρία που είχες ποτέ.

ZeroGround Kojima 5

[ Πλήρης έλεγχος ]

Ετοιμάσου να ζήσεις μια ολοκληρωμένη εμπειρία gaming με 14 προγραμματιζόμενα πλήκτρα, touchpad, σταυρό κατεύθυνσης και διπλούς αναλογικούς μοχλούς.

 
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Σύνδεση Ενσύρματη σύνδεση USB
Καλώδιο 1,8 μ.
Δόνηση Ναι
Αριθμός πλήκτρων 14 (L1, L2, R1, R2, 4 πλήκτρα πρόσοψης, Share, Options, PS, touchpad, διπλοί αναλογικοί μοχλοί, σταυρός κατεύθυνσης)
Συμβατότητα με Windows 2000, XP, Vista, 7, 8, 10
Κατάλληλο για PC, PS4
Τύπος Plug & play
Χρώμα Μαύρο
Περιεχόμενα συσκευασίας Χειριστήριο
ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΕΔΩ