Διάλεξε γλώσσα:

Public

Η Public δημιουργήθηκε το 2005, εισάγοντας ένα μοναδικό concept σε Ελλάδα και Κύπρο. Μέσα σε λίγα μόνο χρόνια τα καταστήματα Public κατάφεραν να χτίσουν σχέσεις εμπιστοσύνης με τους Έλληνες και Κύπριους καταναλωτές και να θεωρούνται μία από τις πιο αγαπημένες μάρκες.

Το πρώτο κατάστημα Public λειτούργησε στην Πυλαία της Θεσσαλονίκης και απασχολούσε 50 υπαλλήλους. Σήμερα, η αλυσίδα διατηρεί 55 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο και 2 online stores (www.public.gr και www.public-cyprus.com.cy) αντίστοιχα, ενώ απασχολεί 1.700 εργαζόμενους.

Κάθε χρόνο, η Public υποδέχεται περισσότερους από 79,7 εκατ. επισκέπτες, τόσο στο φυσικό της δίκτυο καταστημάτων (περίπου 29,2 εκατ.), όσο και στα e-commerce κανάλια της (πάνω από 50,5 εκατ.), εξυπηρετώντας τους καταναλωτές από το πολυκαναλικό σύστημα πιο διαθέτει. Παράλληλα, διατηρώντας τη θέση του Νο1 omnichannel retailer, το 2018 διακίνησε περισσότερα από 2,2, εκατ. προϊόντα online παραγγελιών. Η αλυσίδα ανταποκρίνεται ετησίως σε περισσότερα από 240.000 ερωτήματα στα social media που διαθέτει (πλέον του 1 εκατ. followers).

 

site: www.public.gr