Διάλεξε γλώσσα:

Keiji Pro

  • 7.1 surround
  • Over ear
  • Δόνηση
  • RGB φωτισμός
Κωδικός προϊόντος(SKU): 220070

Στην καρδιά της δράσης

Φόρα το Keiji Pro και μεταφέρσου μεμιάς εκεί που εκτυλίσσεται η δράση. Τα ακουστικά με τους μεγάλους οδηγούς των 53 χιλ. και τα 7.1 κανάλια surround θα σου χαρίσουν μία επιβλητική εμπειρία καθώς οι ήχοι θα περνούν από δίπλα σου, δημιουργώντας μία ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα.

ZeroGround Keiji Pro

Premium αίσθηση

Το Keiji Pro διαθέτει ακουστικά με μαξιλαράκια δερματίνης που ακουμπούν απαλά στο αυτί, χωρίς να το ερεθίζουν ή να το πιέζουν. Η άψογη εφαρμογή του ενισχύεται από τα υψηλής ποιότητας υλικά και τη στιβαρή κατασκευή.

ZeroGround Keiji Pro

Δόνηση για δυνατές συγκινήσεις

Κατασκευασμένο για να εντυπωσιάζει, το Keiji Pro διαθέτει και λειτουργία δόνησης που ενισχύει ακόμα περισσότερο το έτσι κι αλλιώς κορυφαίο ηχητικό αποτέλεσμα. Τα video games και οι ταινίες που προτιμάς γίνονται ακόμα πιο έντονες καθώς ήχος και δόνηση συνεργάζονται άψογα, δημιουργώντας μία συναισθησία που κόβει την ανάσα.

ZeroGround Keiji Pro

Φέρε τον ήχο στα μέτρα σου

Το Keiji Pro δεν μένει ωστόσο στις εκπληκτικές του δυνατότητες. Συνοδεύεται από ισοσταθμιστή ο οποίος θα σου επιτρέψει να ρυθμίσεις τη λειτουργία του μικροφώνου για καθαρές συνομιλίες και τον ήχο όπως εσύ προτιμάς για ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

ZeroGround Keiji Pro
ZeroGround Keiji Pro

[ Φωτισμός RGB ]

Επίλεξε το εφέ RGB φωτισμού που προτιμάς και δες το Keiji Pro να γεμίζει χρώματα που τονίζουν ακόμα περισσότερο το high-end design του.

ZeroGround Keiji Pro

[ Μακρύ καλώδιο ]

Το μήκους 2 μέτρων ενισχυμένο καλώδιο θα σου δώσει πλήρη ελευθερία κινήσεων για να παίζεις όπως βολεύεσαι. Η σύνδεση USB εξασφαλίζει plug & play λειτουργία.

ZeroGround Keiji Pro

[ Ελαφρύ και ευέλικτο ]

Τα πάντα σε ένα headset αρχίζουν και τελειώνουν στη λειτουργικότητά του και με βάρος που δεν ξεπερνά τα 310 γραμ. το Keiji Pro είναι ό,τι πιο άνετο φόρεσες ποτέ.

 
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Σύνδεση Ενσύρματη σύνδεση USB
Τύπος Over ear
Τεχνολογία ήχου 7.1
Δόνηση Ναι
Απόκριση συχνότητας 20 Hz - 20 kHz
Αντίσταση 32 Ω
Ευαισθησία 112 ± 3 dB
Οδηγοί 53 χιλ.
Φωτισμός Φωτισμός RGB
Καλώδιο 2 μ. με πάνελ ελέγχου
Μικρόφωνο Περιστρεφόμενο omnidirectional
Απόκριση συχνότητας μικροφώνου 42 ± 3 dB
Βάρος 310 γραμ.
Χρώμα Μαύρο
Περιεχόμενα συσκευασίας Headset
ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΕΔΩ

ZeroGround Keiji Pro

Συνοδευτικό λογισμικό